Η επιτυχία σας στο internet είναι η δουλειά μας

Δημιουργούμε ψηφιακές εμπειρίες που οδηγούν την επιχείρηση σας να πετύχει τους στόχους της!

4 Τροποι για τη Σωστή Επιλογή Εταιρίας Κατασκευής Ιστοσελίδων

Για να εμπιστευθείτε μια εταιρια κατασκευής ιστοσελίδων θα πρεπει να κανετε μια ερευνα αγορας για να βρείτε το τι σας καλυπτει ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρισης σας.
Στο παρακάτω κείμενο αναλύουμε τα 4 βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρεί η υποψήφια εταιρεία, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας:

Κριτήριο 1: Project

Tο επίπεδο της κάθε εταιρίας στον τομέα της κατασκευής και σχεδίασης ιστοσελίδων φαίνεται portfolio της. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε αν η φιλοσοφία της σας ταιριάζει, βλέποντας τα projects που έχει υλοποιήσει στο παραλθόν και το αν η δουλειά της είναι ποιοτική, καθώς και αν δίνει σημασία στις λεπτομέριες.

Κριτήριο 2: Η υποστηριξη μετά τo project

Η εταιρεία που θα υλοποιήσει την ιστοσελίδα σας, σωστό θασ ήταν να προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης μετά το τέλος του έργου, μια ιστοσελίδα χρειάζεται ανανέωση και συντήρηση του περιεχομένου της για να μη καταλήξει ανενημερωτη. Στην Manbiz συνηθίζουμε να παρομοιάζουμε μια ιστοσελίδα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Κριτήριο 3: Κόστος υλοποίησης

Θα πρεπει η εταιρια που εχετε επιλέξει να σας ενημερώσει για το κόστος υλοποίησης της υπηρεσίας που θα σας προσφέρει. Αφού αναλύσει τις ανάγκες σας,το ακριβές κόστος υλοποίησης , καθώς και θα πρέπει να σας ενημερώσει για το τι περιλαμβάνει η πρόταση της.

Κριτήριο 4: Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

Θα πρέπει να ενημερωθείτε για το χρονικό διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας και θα παραδοθεί σε σας το έργο, έτσι ώστε να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας (παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης, έναρξη διαφημιστικής καμπάνιας κ.τ.λ.).

Τα παραπάνω κριτήρια, ειναι oι κυριότεροι παράγοντες επιλογής εταιρείας κατασκευής και σχεδίασης ιστοσελίδων.
Η Manbiz είναι μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, η οποία αποτελείται από ανθρώπους με εξειδίκευση στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), καθώς και στη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή έμπνευσης για εμάς είναι η σκέψη πως κάθε project που αναλαμβάνουμε, είναι η βάση για την αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε την εμπειρία και το know how μας, στις υπηρεσίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να υλοποιήσουμε την ιστοσελίδα που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην επιχείρηση σας.