Η επιτυχία σας στο internet είναι η δουλειά μας

Δημιουργούμε ψηφιακές εμπειρίες που οδηγούν την επιχείρηση σας να πετύχει τους στόχους της!

Τα μυστικά επιτυχίας του Email Marketing

Οι καταναλωτές έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τόνους emails και ρίχνουν μια γρήγορη ματιά για το ποιο τελικά θα ανοίξουν και ποια θα στείλουν στα trash. Μία νέα έρευνα από το Retention Science υπογραμμίζει τα σημεία-κλειδιά που κάνουν το email marketing πιο αποδοτικό και επιτυχημένο.

Η έρευνα βασίζεται σε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο emails που στάλθηκαν από 60 εκ. εταιρίες μέσα στα τελευταία 2 χρόνια.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, το επίπεδο των μετατροπών (conversions) είναι πολύ υψηλότερο όταν το email περιλαμβάνει προσφορές με ποσοστά σε αντίθεση με χρηματικές προσφορές (π.χ 20% έκπτωση αντί για 10 ευρώ). Συγκεκριμένα, το 38% των πελατών θα ανοίξουν ένα email στο οποίο αναγράφεται το ποσοστό της προσφοράς και το 47% θα προχωρήσει σε μετατροπή.

pacsun

Τα σημεία στίξης αποτελούν επίσης καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία ενός email. Τα ερωτηματικά φέρνουν αποτελέσματα και μάλιστα σε ποσοστό 44% περισσότερα απ’ ότι τα θαυμαστικά! Το θέμα του email (subject line) που περιλαμβάνει 6 με 10 λέξεις είναι πιο αποδοτικό έως και 21%, ενώ ακολουθεί το κείμενο με 0 έως 5 λέξεις ( 16% open rates). Όσο μεγαλύτερο είναι το κείμενο, τόσο πέφτουν τα ποσοστά.

«Στόχος σας πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον, σύντομο και περιεκτικό email που θα τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών», δηλώνει ο Jerry Jao, CEO του Retention Science.

Η MANBIZ ISP αναλαμβάνει τη δημιουργία προτύπου Newsletter και τη μαζική αποστολή emails για λογαριασμό σας, εξασφαλίζοντας σίγουρη επιτυχία στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί σας για να λάβετε προσφορά.

Source